Tuotantoerät
Tuotantoerät ovat yksittäisiä oluen tuotantoja, joilla on alku ja loppu. Tuotantoerä voidaan ymmärtää tuotantosuunnitelmana, joka perustuu yhteen tiettyyn reseptiin.
Kun tuotantoerä aloitetaan, järjestelmä luo aikataulutuksen reseptissä määritellyille eri vaiheille. Voit halutessasi muokata ehdotettua aikataulutusta, mikäli näet sen tarpeelliseksi. Aloittaessa järjestelmä myös numeroi erän - voit tarvittaessa kuitenkin muuttaa erän numeroa haluamaksesi.
Tuotantoerän edetessä järjestelmään kirjataan eri vaiheiden eteneminen:
- milloin erä tosiasiallisesti aloitettiin
- paljonko ainesosia käytettiin
- kuka ja milloin yksittäiset tehtävät suoritettiin
Tuotantoerän valmistuessa tehdään myös astiointikirjaukset, joilla olut muutetaan tuotteiksi varastoon.
Hanat
Tuotantoeriin voidaan liittää myös vähittäismyynnissä käytettävä hana, jonka kulutus kirjataan verotilille.
Sivua viimeksi päivitetty 10.12.2024 12:28