BrewOS

BrewOS-käyttömaksut

BrewOS-palvelu on maksullista. Maksut ovat BrewOS-tilikohtaisia. Palvelun voi kuitenkin ottaa käyttöön ilman maksuja siihen saakka, kunnes haluaa pyytää maksua.

Maksuja hallittaan sivulta Asetukset > Käyttöoikeudet. Huomaa, että ainoastaan tilin Omistajaksi määritelty käyttäjä voi ostaa BrewOS-käyttöoikeuksia.

Kaikki tässä esitetyt palvelut laskutetaan tilin omistajalta. BrewOS-laskujen maksuehto on 14 päivää netto laskun päiväyksestä.

Käyttöoikeudet

Kun haluat astioida tuotantoja varastoihin, tai luovuttaa niitä varastosta toimitukseen, tarvitset siihen maksullisen BrewOS-käyttöoikeuden.

Käyttöoikeudet mitataan litroissa olutta. Yksi litra käyttöoikeutta oikeutaa sinut

  • astioimaan yhden litran olutta, SEKÄ
  • luovuttamaan yhden litran olutta toimitukseen.

Mikäli siis tuotat yhden litran olutta, niin yhden litran käyttöoikeus kattaa palvelun käytön tuotannosta aina toimitukseen saakka.

Käyttöoikeudet ostetaan etukäteisesti. Tarkista hinnastostamme kulloinkin voimassa olevat hinnat eri litramäärille. ! Huomaa, että ostetut käyttöoikeudet ovat voimassa korkeintaan vuoden ostohetkestään. Mikäli käyttöoikeutta ei ole käytetty kokonaisuudessaan vuoden kuluessa, käyttämätön osuus raukeaa.

Palvelukrediitit

BrewOS tarjoaa joitain erityismaksullisia lisäpalveluita. Niiden käyttö maksetaan erillisillä palvelukrediiteillä, joita voit ostaa tilillesi. Ostetut krediitit ovat voimassa korkeintaan yhden vuoden ostohetkestään. Vuoden jälkeen käyttämättömät palvelukrediitit raukeavat.

100 palvelukrediittiä = 1,00 euroa (ALV 0%) ostovoimaltaan

BrewOS hinnoittelee krediittihinnat lähelle omakustannushintaa. Krediittien hintaan lisätään kuitenkin 9 % maksukommissio: Mikäli siis ostat 100 euron arvosta palvelukrediittejä, ostokseen lisätään 9 euron maksukommissio (sekä ALV).

Sivua viimeksi päivitetty 2.4.2024 11:05