BrewOS

Maventa: Verkkolaskutus

BrewOS on integroitu Maventan verkkolaskutuspalveluun. Maventan käyttöönotto on maksutonta, mutta verkkolaskun lähettäminen veloitetaan BrewOS-palvelukrediiteistäsi.

Avaa yrityksellesi Maventa-tili ottaaksesi heidän palvelunsa käyttöön. Huomaa, että saat heidän kauttaan halutessasi myös muita palveluita, kuten reskontravahdin tai Visma Duetto-perinnän.

Tuetut ominaisuudet

BrewOS tukee tällä hetkellä

  • myyntilaskun ja
  • hyvityslaskun lähettämisen Maventan kautta.

Löydät kaikki BrewOS-järjestelmästä lähetetyt laskut kirjautumalla Maventa-tilillesi.

Pankkiverkkoyhteys

Mikäli lähetät verkkolaskuja asiakkaille, jotka käyttävät pankkia verkkolaskuoperaattorinaan, käy avaamassa Maventa-tilisi asetuksista pankkiverkkoyhteys.

Pankkiverkkoyhteyden avaus on maksutonta. Yhteyden avaus kestää noin viikon.

Avataksesi pankkiverkkoyhteyden sinun tulee allekirjoittaa sähköinen asiakirja. Tällä asiakirjalla valtuutat Visma Solutions Oy: n avaamaan pankkiverkkoyhteyden puolestasi sähköisten laskujen lähetystä ja vastaanottoa varten, sekä vakuutat että sinulla on oikeus edustaa yritystäsi sähköisten laskujen lähetystä ja vastaanottoa koskevissa asioissa. Sinun ei tarvitse olla yrityksesi nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö allekirjoittaaksesi dokumentin. Sähköisen dokumentin allekirjoitukseen vaaditaan vahva tunnistautuminen henkilökohtaisten pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla.

Sivua viimeksi päivitetty 2.4.2024 11:05