BrewOS

Toimitusasiakirjat

Jokaiselle toimitukselle BrewOS-luo PDF-muotoiset asiakirjat. Ne syntyvät, kun toimitus lukitaan poimittavaksi, ja ne ovat:

  • laskuliite, joka voidaan sisällyttää laskuun. Se erittelee toimitetut tuotemäärät hintoineen ja arvonlisäveroerittelyineen.
  • pakkausluettelo, jota voidaan luovuttaa asiakkaalle toimituksen yhteydessä. Pakkausluettelo ei erottele toimituksessa käytettäviä hintoja, mutta sisältää tuotteiden EAN-koodit viivakoodeina ja numeraalisina.
  • toimitusohje, joka voidaan käyttää apuna varastopoiminnassa, ja johon kuljettaja voi pyytää vastaanottajan vastaanottokuittauksen.

Kaikki mainitut asiakirjat sisältävät asiakkaan tiedot, sekä toimituksen tunnisteen, jolla ne voidaan tunnistaa samaan toimitukseen kuuluviksi. Asiakirjat voi ladata palvelimelta myös pitkään toimituksenkin jälkeen.

Huomaa kuitenkin, että mikäli päivität asiakkaan tai oman yrityksesi tietoja toimituksen jälkeen, palvelin antaa ainoastataan päivitetyillä tiedoilla luodun dokumentin!

Toteutamme tiedostojen automaaattisen arkistointiominaisuuden myöhemmin.

Asiakirjojen yhteystiedot

Kaikissa toimitusasiakirjoissa näytettävät asiakkaan tiedot poimitaan automaattisesti asiakkaan tiedoista.

Asiakirjoissa esitettävät myyjän tiedot voit määritellä tilillesi "Asetukset" > "Yritystiedot"-sivulla.

Vakiosaate

Huomaa, että voit määritellä tilillesi "Asetukset" > "Yritystiedot" kautta nk. vakiosaatteen.

Vakiosaate kopioituu jokaiseen toimitusohjeeseen ja pakkausluetteloon. Vakiosaate on suunniteltu muistuttamaan asiakasta esim. reklamoinnin aikamääreistä.

Sivua viimeksi päivitetty 24.7.2023 10:07