BrewOS

ProCountor-integraatio

Jos käytät ProCountor-ohjelmistoa yrityksesi taloushallintoon, voit ottaa BrewOS ProCountor-integraation käyttöösi. Integraation käyttö on BrewOS:in puolesta maksutonta, mutta huomaa, että ProCountor veloittaa käytöstä oman hinnastonsa mukaisesti.

Integraation kautta voit mm. laskutusaineiston ProCountor-tilillesi.

Käyttöönotto

Integraatio otetaan käyttöön luomalla nk. API-avain. Se luodaan ProCountor:issa oikean yläkulman käyttäjävalikosta "API-avaimet":

Valitse API-avaimet sivulta "Uusi API-avain", joka avaa "Luo uusi API-avain" lomakkeen. Anna "Asiakasohjelmiston" tunnisteeksi brewosClient

ProCountor luo sinulle API-avaimen, joka on sarja sattumanvaraisia kirjaimia ja numeroita.

Syötä ProCountorin luoma API-avain BrewOS-tilillesi BrewOS-palvelussa sivulla - asetukset > Laskutus > Procountor-asetukset

Tietojen haku BrewOSiin

Kun tallennat ProCountor API-avaimesi, BrewOS avaa yhteyden ja näyttää ProCountorista löytyvät maksutili- ja asiakastiedot, jotka voidaan kopioida BrewOS-järjestelmään. Huomaa kuitenkin, että

• jos ProCountor asiakkaan y-tunnus löytyy jo BrewOS-järjestelmästä, järjestelmä kopioi ainoastaan sellaiset asiakastiedot, jotka ovat uudempia kuin ProCountorissa (viimeisen tallennushetken mukaisesti)
  • ainoastaan suomalaiset y-tunnukset haetaan

Kun hyväksyt haettavat tiedot, integraatio on valmis käytettäväksi.

Laskujen vienti ProCountoriin

Integraatio on suunniteltu toimimaan siten, että

(a) uudet lasku luodaan BrewOS:issa. (b) kun laskun aineisto on valmis BrewOS:issa, ja saat laskutusvaihtoehdoksi "Lähetä ProCountoriin".

Lasku aineisto siirtyy ProCountoriin seuraavassa eräajossa (15 min välein). Kun ProCountor hyväksyy laskun, ProCountor numeroi sen ja BrewOS kopioi laskunumeron omiin tietoihinsa.

Löydät ProCountoriin siirretyt aineistot "Keskeneräiset laskut"-sivulta. Voit tarvittaessa muokata laskuja, hyväksyä ja lähettää ne ProCountorista asiakkaalle.

Laskujen viennissä

• BrewOS vie tai päivittää laskutettavan asiakkaan perustiedot ProCountoriin
  • lasku liitetään asiakkuuden tietoihin
  • jos laskutustiedoissa annetaan asiakkaan verkkolaskutustiedot, lasku oletetaan lähetettäväksi ProCountorista "Verkkolasku"na; Muussa tapauksessa laskun oletus on "Ei lähetetä"
Sivua viimeksi päivitetty 2.4.2024 11:05